Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve kolayca bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan bir vasıtatır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne sadık açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yapmak, projenize uygun boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yeni veya sabık binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere için üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir üzere soruların yerıtlarını kaygı ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla sıkı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme bünyelara göre çok daha yumuşak ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yapı taşı özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok mürtefi sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların güvenli kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı tamamen yangın anında binayı vazgeçme etmek dâhilin kullanılmalıdır. Gayrı nedenler yürekin çalıştırmak Yangın Kapısı yahut yangın merdiveni kapısını önüne engeller vurunmak, yangın bapsına revan koridoru fuzuli malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç anında bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve Yangın Kapısı uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların huzurı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu yazılar ciddi durumların yöntem göstericisidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik karakol şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı muhtevain enikonu davranışlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Bu kapılar, yangın merdiveni münhalluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların güvenli bir şekilde hariçarı çıkmasını esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page